Fresh out of the Zoo

(28 Julie 2023)

Musiek-entoesiaste is in vir ‘n bederf met bekroonde kunstenaars Janie Bay en Elandré wat kragte saamsnoer om hul kragtige duet-enkelsnit, Die Einde vry te stel. Hierdie boeiende popliedjie ondersoek die temas van moeilike tye, veerkragtigheid en die blywende hoop dat liefde alles kan oorwin. Aanhangers van albei kunstenaars kan uitsien na ‘n unieke musikale ervaring wat diep aanklank vind by die menslike gees.

“Die Einde” is ‘n opregte komposisie geskryf deur Janie met samewerkende insette van Elandré. Dit delf in die persoonlike reis van die kunstenaars, en besin oor ‘n uitdagende tydperk in hul lewens terwyl dit die onwrikbare hoop wat hulle in hul verhouding gedeel het, beklemtoon.
Deur hul lirieke en melodie dra Janie en Elandré die boodskap oor dat selfs tydens moeilike tye liefde en vasberadenheid kan seëvier.

Vir Janie hou die liedjie ontsaglike betekenis in aangesien dit uit haar eie lewenservarings spruit. Sy is bekend vir haar eerlikheid in haar liedjie skryf en glo dat die deel van opregte emosies ‘n kragtige manier is om met luisteraars bande te bou. Deur haar siel deur musiek te ontbloot, poog Janie om mense te herinner dat hulle nie alleen in hul stryd is nie en dat empatie en begrip die gapings tussen ons almal kan oorbrug.

“Ek skryf gewoonlik uit my eie lewenservarings, goed of sleg. Ek voel dit is hoe ek met mense kan skakel. Oop en eerlik. En dat ons almal deur dieselfde dinge gaan.”
Afwagting loop hoog soos Janie en Elandré gretig wag op die publiek se reaksie op Die Einde.

Hulle hoop dat luisteraars diep geraak sal word deur die emosionele diepte van die lied en vertroosting sal vind in sy opbouende toon. Die herkenbare lirieke en vars, hoopvolle melodieë
sal na verwagting ‘n snaar tref by gehore wat uitdagende tye in hul eie verhoudings beleef het en sterker aan die ander kant uit gekom het.

“As jy al ooit deur ‘n moeilike tyd saam met jou persoon of lewensmaat gegaan het en dit reggekry het om deur al die donker tye te kom, hierdie lied en woorde, maar ook ‘n vars, hoopvolle, “opbouende” liedjie, glo ek sal by jou aanklank vind.”

Janie spreek ‘n opregte begeerte uit dat haar liedjies diep aanklank vind by luisteraars. Deur Die Einde hoop sy om ‘n emosionele reaksie te ontlok wat die harte van luisteraars aanraak en hulle herinner aan die krag van liefde.

Met ‘n sterk intuïsie en onwrikbare passie volg sy haar hart en siel in die skep van musiek wat by haar en haar gehoor aanklank vind. Haar verbintenis tot eerlike storievertelling en opregte melodieë beloof ‘n blink toekoms gevul met meer boeiende liedjies.

Benewens die vrystelling van “Die Einde,” het Janie en Elandré ook ‘n visueel verstommende musiekvideo voorberei.

Die video wat opgeneem is by die skilderagtige Intundla Lodge in Dinokeng, neem die video kykers op ‘n betowerende reis.

Die konsep wentel om die kunstenaars se verbintenis en bevat elemente van die natuur, wat hul samekoms simboliseer. Met die byvoeging van geanimeerde elemente wat kundig deur Atlas Media (Conrad Hero) hanteer is, beloof die musiekvideo om kykers te boei en die liedjie se opbouende wese aan te vul.

Sluit by Janie en Elandré aan op hierdie onvergeetlike musikale reis en laat hoop van Die Einde in jou weerklink.

Share this article

Recent News

Alba Vorster ontplof soos ‘n TYDBOM met nuwe Afrikaanse snit   
01Dec

Alba Vorster ontplof soos ‘n TYDBOM met nuwe…

(1 Desember 2023) Die jong Suid-Afrikaanse sangeres Alba Vorster is…

Boodskap op die Radio – Die Bokkies  
01Dec

Boodskap op die Radio – Die Bokkies  

(1 Desember 2023) (Louis van den Berg, Nadine Blom, Loki…

Dis partytjietyd met Martin Bester se Boerepop”!  
01Dec

Dis partytjietyd met Martin Bester se Boerepop”!  

(1 Desember 2023) Een ding waarvan elke Afrikaanse musiekliefhebber seker…