Fresh out of the Zoo

(28 Julie 2023)

Opwinding is besig om op te bou terwyl die Suid-Afrikaanse groep ALTEREGO hul nuutste enkelsnit, “Jy’s Lief Vir My vrystel.” Die pop-geïnfuseerde snit neem luisteraars op ‘n reis deur die emosies van nuwe liefde, en vang die opwindende fase vas wanneer albei partye diep verbind voel, maar huiwer om dit te erken.

Die liedjie, geskryf deur Darren en Justin Oates, bevat aangrypende lirieke wat die tema van ‘n ontluikende romanse perfek omsluit. Die pakkende refrein, “Ek weet jy is lief vir my, ek kan dit in jou oë sien. Ek weet jy sê dit nie. Hoekom voel dit so?” beeld die rou emosie en kwesbaarheid uit wat in die vroeë stadiums van liefde ervaar word.

In die liedjie se eerste vers ontvou ’n heerlike piekniektoneel, waar twee individue in mekaar se oë dagdroom, onbewus van die chaotiese wêreld om hulle. Soos die tyd verbygaan, bly die hoop op wederkerige liefde voort, gesimboliseer deur die reël “dat die sterre ons stelsels omskep.”

Die enkelsnit dui op ‘n verskuiwing in ALTEREGO se klank, wat ‘n meer pop-sentriese benadering omhels terwyl dit steeds die opregte diepte behou wat hul musiek kenmerk. Met inspirasie uit mense soos Glass Animals se “Heat Waves” kombineer die lied pop-elemente met diep basvervormings, wat ‘n boeiende soniese ervaring skep wat by die luisteraar aanklank vind.

“Ná ons vorige ‘break-up’-album het ons onsself in ’n fase van nuwe liefde bevind,” deel Darren Oates. “Die inspirasie vir Jy’s Lief Vir My het gekom van daardie magiese oomblik wanneer iemand diep in jou oë kyk, en jy kan hul liefde voel sonder dat hulle ‘n woord sê. Dit is ‘n ervaring wat ek in ‘n liedjie wou vasvang.”

Justin Oates voeg by, “Die enkelsnit verteenwoordig ‘n skuif na ligter en meer toeganklike musiek, waar ons poog om gevoelens van liefde en geluk oor te dra. Ons hoop hierdie liedjie sal soveel harte as moontlik raak.”

ALTEREGO glo dat hul aanhangers hierdie nuwe rigting sal aangryp, aangesien Jy’s Lief Vir My radiovriendelik, partytjiegereed en emosioneel resonant is. Die enkelsnit se vars, progressiewe popproduksie lok luisteraars op ‘n emosionele vlak, terwyl die energieke musiek en ritme die perfekte agtergrond vir sosiale byeenkomste stel.

“Ons doel is om vreugde aan ons luisteraars te bring,” sê Darren. “Ons hoop hierdie liedjie word ‘n ‘vleuelman’ op die dansvloer, wat jongmense in staat stel om saam te skakel en emosies te ervaar.”
As deel van ‘n reeks nuwe vrystellings is “Jy’s Lief Vir My” net die begin van ALTEREGO se musikale reis. Die groep het planne vir meer enkelsnitte en ‘n landwye toer, aangesien hulle hul dankbaarheid teenoor hul lojale aanhangers uitspreek en hul musiek met die wêreld deel.

Die musiekvideo vir Jy’s Lief Vir My beloof om ewe boeiend te wees, want dit neem kykers op ‘n nostalgiese roadtrip in ‘n 1970’s VW Kombi Bus. Twee verliefde paartjies sal deur skilderagtige plekke reis, pieknieks, lag en musikale oomblikke deel terwyl hulle verlustig in die betowerende ervaring van nuwe liefde.

Regie deur Deon Dee en Wilhelm van der Westhuizen is die video vervaardig deur Dee Graaff Produksies, wat ‘n visuele fees verseker wat die essensie van jong liefde vasvang en aanklank vind by kykers van alle ouderdomme.

Jy’s Lief Vir My is nou beskikbaar vir stroom en aflaai op alle groot platforms. Sluit aan by ALTEREGO op hul reis van liefde en musiek, en laat die aansteeklike melodieë en hartlike lirieke jou op ‘n emosionele avontuur neem.

Share this article

Recent News

Alba Vorster ontplof soos ‘n TYDBOM met nuwe Afrikaanse snit   
01Dec

Alba Vorster ontplof soos ‘n TYDBOM met nuwe…

(1 Desember 2023) Die jong Suid-Afrikaanse sangeres Alba Vorster is…

Boodskap op die Radio – Die Bokkies  
01Dec

Boodskap op die Radio – Die Bokkies  

(1 Desember 2023) (Louis van den Berg, Nadine Blom, Loki…

Dis partytjietyd met Martin Bester se Boerepop”!  
01Dec

Dis partytjietyd met Martin Bester se Boerepop”!  

(1 Desember 2023) Een ding waarvan elke Afrikaanse musiekliefhebber seker…